Home / Ljepota i zdravlje / POBIĆU VAS SVE: Robijaš Pokušao Da Ubije Vjerenicu Pjevača Slobe Vasića!

POBIĆU VAS SVE: Robijaš Pokušao Da Ubije Vjerenicu Pjevača Slobe Vasića!

Grandovac i njegova izabranica strahuju za život jer je, kako tvrde, reč o osobi s kriminalnim dosijeom, koja je posle saslušanja puštena na slobodu

NOVI SAD – Marinu Perišić, devojku pevača Slobe Vasića, u četvrtak je pokušao da zadavi bivši nevenčani suprug Strahinja Jovanović! U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir pevač i njegova izabranica kažu da je nesrećna žena, koja je postala žrtva porodičnog nasilja, samo pukom srećom uspela da se odbrani, ali da oni strahuju za živote jer je nasilnik na slobodi.Jovanović koji je odranije poznat policiji, kako kažu, zapretio je da će ubiti Marinu, Slobu i njenu decu jer „nikad neće dozvoliti da započne život s nekim drugim“.

Pretio i porukama... Strahinja Jovanović Pretio i porukama… Strahinja Jovanović

Divljaštvo

– Uplašeni smo, ne osećamo se sigurno. On je čovek iz kriminalnog miljea, koji je već bio u zatvoru. Plašimo se da su nam u ovom trenutku životi zaista ugroženi i da je spreman da ispuni svoje pretnje. Naši životi su u pitanju – ovaj par u panici od nadležnih institucija traži pomoć „pre nego što bude kasno“.
– Te večeri, u četvrtak, pozvala sam ga da mu saopštim da ćemo se deca i ja iseliti i da počinjem novi život sa Slobom. Tada je poludeo, vikao je, pretio, ali ja sam mislila da možemo kao ljudi da razgovaramo ukoliko se sastanemo. Umesto toga, doživela sam veliki šok – priseća se ona te večeri.
– Deca su bila u vrtiću i on je insistirao da ih ne dovodim pre nego što se vidimo. Ipak, tu je bila moja sestra, koja je u sedmom mesecu trudnoće. Čim je ušao, povukao me je za ruku, odvukao u sobu i zatvorio vrata. Ščepao me je za vrat i počeo da me davi. Stiskao me je toliko jako da sam na trenutak izgubila vazduh. Ne znam ni sama kako, ali uspela sam da skupim snagu i da se na trenutak oslobodim stiska i dozovem sestru. Utrčala je u sobu i uspela da se ispreči između nas. Strahinja je urlao: „Nećeš živeti s nekim drugim. Pre ću da te ubijem“, i onda me opet ščepao za vrat – priča uplašena žena. Ona navodi kako bi je zaista ubio da nije bilo sestre da je, iako trudna, brani.

Pretnje

– Kad me je drugi put pustio, istrčao je iz kuće i doviknuo nam: „Idem po pištolj. Ubiću tebe, njega i decu!“ Pokušao je da se vrati i uđe ponovo, ali je sestra uspela da zaključa vrata, a potom sam pozvala policiju – dodaje ona.

Strepe sumnjivo im to što ga istražni organi nisu zadržali u pritvoru
PLAŠIMO SE DA GA NEKO U POLICIJI ŠTITI

Pevač „Granda“ i njegova devojka kažu za Kurir da sumnjaju da neko pokušava da zaštiti Strahinju Jovanović, koji je posle samo 15 minuta pušten iz stanice policije, u koju je priveden tog dana pošto ga je Marina prijavila za pokušaj ubistva.
– Ne želimo nikoga da optužujemo, naročito ne da generalizujemo stvari, jer policajci, da tako kažemo, u uniformama su bili krajnje korektni, ali inspektor na našem slučaju i tužilac ponašali su se kao da smo mi krivci, a ne žrtve. Ništa nisu učinili da utvrde da li čovek s dosijeom zaista ima oružje kojim nam preti, nisu želeli na uvid njegove preteće poruke, a nama je čak savetovao da nema potrebe da idemo u Urgentni centar, kako bi lekari konstatovali povrede – pričaju oni za Kurir. Kako kažu, inspektor je čak bio upoznat sa činjenicom da je nasilnik promenio brave na kući i zabranio Marini da ode po svoje i dečje stvari, ali ništa nije učinio da im pomogne.

Nasilnik poručio
NEMA ŠANSE DA ODEM U ZATVOR

Prema rečima „Grandove“ zvezde i njegove izabranice, nasilnik je Marininoj sestri poslao SMS u kojem je napisao: „Iz policije sam izašao, neka se ne nada da ću ići u zatvor.“

Na oprezu
DECU NE PUŠTAJU NI U VRTIĆ

Očajni zbog agonije kroz koju prolaze, kažu da njihovi životi od toga dana nisu isti. Marina ne ide na posao, a kao majka dvoje dece, plaši se da se i na trenutak razdvoji od njih.
– Skoro četiri sata trajalo je saslušanje, ispričali smo sve što se dogodilo. I dok smo sedeli tamo, slao je preteće poruke. Pozvao je čak i moju drugaricu, kojoj je rekao da će „da mi prosvira glavu“ – priča za Kurir ovaj par, koji se od tog dana ne kreće slobodno u gradu u kojem živi.

Pretio i porukama… Strahinja Jovanović

Jelena Spasić

izvor: kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *